Dit is een deel van de tweede- en derdejaars stagiairs van Handjehelpen die een succesvolle stage hebben afgerond bij Handjehelpen
Dit is een deel van de tweede- en derdejaars stagiairs van Handjehelpen die een succesvolle stage hebben afgerond bij Handjehelpen Foto: foto: Handjehelpen

Stagiairs Handjehelpen uitgezwaaid

Algemeen Algemeen

Bij vrijwilligersorganisatie Handjehelpen namen onlangs 97 eerste- en 69 tweede- en derdejaars stagiairs afscheid. Al deze MBO en HBO-studenten uit de hele provincie Utrecht waren goud waard voor de personen waar ze hulp boden.

Als groep draaiden de studenten ruim 53.000 zorguren bij kinderen en volwassenen met een beperking in De Bilt en bijna de hele provincie Utrecht. Na de zomer neemt een nieuwe lichting stagiaires de zorgtaken weer over van deze groep.

De studenten zijn verbonden aan de opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Pedagogiek, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en toegepaste psychologie. Handjehelpen is nog op zoek naar studenten van deze opleidingen die hun tweede- of derdejaarsjaars stage bij de vrijwilligersorganisatie willen lopen. Op deze manier doen zij belangrijke praktijkervaring op voor de toekomst.Kijk voor meer informatie op: www.handjehelpen.nl             (Jeanet Nijeboer)