De Regenboogschool is winnaar van de Sociaalbokaal.
De Regenboogschool is winnaar van de Sociaalbokaal. Foto: Henk van de Bunt

Biltse avondvierdaagse was top

Algemeen Jeugd

De organisatie van de Biltse Avondvierdaagse kijkt terug op een spannende editie van de avondvierdaagse. Want begin dit jaar was het in het geheel nog niet zeker of er wel een Avondvierdaagse zou zijn.

In maart van dit jaar trad een geheel nieuw bestuur aan die in korte tijd een nieuwe Avondvierdaagse heeft gerealiseerd. maar dat verliep niet zonder slag of stoot. Eind mei bracht een tekort aan Verkeersregelaars de Avondvierdaagse in gevaar. Met man en macht werd geworven en de oproep op Facebook werd massaal gedeeld. Na alle organisatorische hectiek was met name de weersverwachting voor de 1e avond die het nog spannend maakte. Ging het onweren of stormen? Tot op het laatste moment is gewacht om te kijken of het verantwoord was om te gaan lopen. Uiteindelijk lieten de weerbeelden alleen regen en wind zien. De andere avonden was er een zonnetje bij wandelen en is er geen tegenslag meer geweest.

Intocht
Langs de route van de intocht stonden ontzettend veel toeschouwers de kinderen te onthalen en te feliciteren met deze sportieve prestatie. Op de laatste avond is ook de Sociaalbokaal uitgereikt. De Regenboogschool heeft dit jaar laten zien hoe leuk, veilig en schoon de avondvierdaagse kan zijn. De organisatie heeft ontzettend genoten van de vele kinderen (ong. 1800) en de individuele wandelaars die die dit jaar meegedaan hebben met de Avondvierdaagse.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding