Eerste toertocht

Algemeen Sport

Zondag 26 maart organiseert de Biltse Motorrijders Vereniging, BMV, haar eerste toertocht van 2017; de openingsrit. De motorrijders verzamelen om 11.00 uur bij café Buiten aan de Hessenweg in de Bilt. Om 11.30 uur zullen de rijders vertrekken voor de allereerste rit van het seizoen.

De BMV organiseert dit jaar 8 toertochten. Tevens bestaat de club dit jaar 20 jaar. Om dit 2e lustrum te vieren zal er in mei een mooie toertocht gereden worden, richting Brabant, waar de motor wordt omgeruild voor een solex bromfiets, voor een mooie tocht door de omgeving. Na afloop word er lekker gegeten bij café Buiten. Deze toertocht en het eten is alleen voor leden.

In juni organiseert de club, ook alleen voor leden, een buitenland vierdaagse. Dit jaar gaat deze richting Duitsland. Kortom weer genoeg mooie ritten voor het komende seizoen. Mocht u een motor hebben en een keertje mee willen rijden, schroom niet en pak die motor om de unieke sfeer van deze club te beproeven. Dit kan bij alle ritten, behalve bij de lustrumrit en de buitenland vierdaagse. Elke toertocht wordt er, begeleid door een voorrijder, vertrokken in 2 groepen. Een sportieve en een toeristische groep. Wilt u meer weten over deze gezellige club, kijk dan op www.bmvmotor.nl of u kunt bellen naar de pr medewerker Jan Verheul, tel. 06 51348650.