George van Houts is te gast in Het Lichtruim.
George van Houts is te gast in Het Lichtruim.

Complottheorieën met George van Houts

Algemeen Kunst & Cultuur

Vrijdag 3 maart is de bekende acteur/schrijver/cabaretier George van Houts te gast in Het Lichtruim. Van Houts gaat het in zijn optreden hebben over samenzweringstheorieën, over hoe het wereldwijde web ervan wemelt. Hij speelt en vertelt tijdens zijn optreden over een aantal samenzweringen die tientallen jaren later waar bleken te zijn. Vlak voor de nieuwe Kamerverkiezingen neemt hij het publiek mee in 'De Samenzwering' waar we anno 2017 met zijn allen in meegezogen dreigen te worden. Geen cabaret, geen toneel, geen lezing… maar een avondvullende TED-talk, een bijzondere college night waarin Van Houts ook nu en dan spelend optreedt. Een gedreven verhaal waarin Van Houts een angstaanjagend, verbijsterend en wereldwijd complot onthult. Een verhaal dat het publiek wil wakker schudden maar waarin ook de nodige humor niet ontbreekt!

Van Houts is acteur en initiatiefnemer van De Verleiders, de groep die geregeld door het land toert met vlijmscherpe voorstellingen waarin het draait om menselijke zwakheden, intriges en grote dilemma's. Zo was na De Casanova's van de Vastgoedfraude (2013), De Val van een super-man (2014) en Door de bank genomen (2015) onlangs in de Nederlandse theaters te zien Slikken en Stikken, over de toenemende macht van zorgverzekeraars en de farmaceutische industrie.

Theater Het Lichtruim, vrijdag 3 maart om 20.30 uur. Kaarten via www.theaterhetlichtruim.nl

Lezersactie
Voor lezers van De Vierklank is een aantal kaarten gratis beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen.