Een foto uit 2016, waarbij de deelnemers instructies krijgen van professioneel trainster Marjon Stolk.
Een foto uit 2016, waarbij de deelnemers instructies krijgen van professioneel trainster Marjon Stolk.

Hardloop-clinc voor 41e Polderloop

Algemeen Sport

Evenals vorig jaar kunnen deelnemers ter voorbereiding op de 41e Polderloop in Westbroek zich weer inschrijven voor een hardloop-clinic. Vorig jaar was de clinic een enorm succes. Van beginners tot getrainde atleten, iedereen deed in eigen tempo mee om beter te worden.

Niet alleen wordt aan het uithoudingsvermogen gewerkt, ook de spiergroepen die getraind moeten worden om een goede hardloper te worden komen aan bod. In totaal volbrachten ruim 50 hardlopers elke week vol enthousiasme de training. Dat leverde veel positieve reacties op waardoor de organisatie ook dit jaar weer met plezier een hardloop-clinic organiseert

De clinics starten op maandag 20 februari om 20.00 uur. Er is een groep voor beginners en een groep voor gevorderden. In acht lessen en met een trainingsschema worden de deelnemers klaargestoomd om op één van de afstanden uit te blinken. Even als vorig jaar staan de clinics staan weer onder leiding van de professionele looptrainers Marjon en Ronald Stolk. Inschrijven kan online via website: www.tijdvoordemasseur.nl/looptraining.
(Agaath van Klaren)