Q-Vignes kent een zeer compleet assortiment van betaalbaar tot exclusief.
Q-Vignes kent een zeer compleet assortiment van betaalbaar tot exclusief.

Wijn proeven en korting

Algemeen Algemeen

De feestdagen liggen weliswaar net achter ons, maar bij Q-Vignes kunt u dat gevoel nog even vasthouden. Speciaal in de januarimaand geeft de wijnspeciaalzaak extra korting op alle wijnen.

Q-Vignes is een van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat de bezorgers als eindejaargroet huis-aan-huis verspreid hebben. Tegen inlevering van de kortingsbon ontvang je 10% korting op je aankoop. Jan Giesbers maakt het extra makkelijk om een lekkere wijn te kiezen voor diner, borrel of als cadeau. In de winkel staan altijd meerdere wijnen geopend om te proeven en Jan adviseert u graag.

Eigen import
Q-Vignes Wijnimport gelooft in echte smaak die voortkomt uit het unieke van de wijngaard, druifvariëteit, bodem en klimaat. De wijn wordt bij kleinschalige wijnboeren geselecteerd op karakter en authenticiteit en rechtstreeks geïmporteerd uit onder andere Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Tot 31 januari kunt u nog van de korting profiteren. Q-Vignes is gevestigd op de Looydijk in De Bilt.