Verlies voor Salvo dames

Vrijdag 4 november ging Salvo dames 1 op bezoek bij Lovoc in Loosdrecht. Een wedstrijd die pas om 21.45 uur begint is niet ideaal, maar de Salvo dames startten de wedstrijd vol enthousiasme.

Ondanks een aantal blessures wist Salvo de eerste set goed te beginnen en ging de stand lange tijd gelijk op. Door een aantal persoonlijke fouten gaf Salvo toch net teveel weg en werd de set verloren met 25-21. Ook de tweede set waren de 2 teams aan elkaar gewaagd. Na een achterstand van 5 punten te hebben ingelopen geloofden de Salvo dames dat ze de tweede set konden pakken. Een cruciale beslissing van de scheidsrechter zorgde er echter voor dat de tweede set net de kant van Lovoc opviel met 28-26. Na deze set had Salvo moeite het spel weer op te pakken. Een slordige passing en onvoldoende aanvalskracht maakte het dat de derde set met gemak door Lovoc werd gepakt met 25-13. Om de avond toch nog met een positief gevoel afstemmen sluiten zette Salvo in op de vierde set. Mede door het enthousiaste spel van invallers Lotte Koenderman en Nadya Speek kon Salvo het eerste deel van de set nog goed meekomen. Uiteindelijk zorgde een lastige servicereeks van Lovoc voor een te grootte achterstand en werd ook de vierde set verloren met 25-17.