Sweet Soul Charles Sherell treedt op.
Sweet Soul Charles Sherell treedt op.

Charles Sherell in het Weeshuis

Algemeen Kunst & Cultuur

Na de succesvolle Talk the Talk met Claudia de Breij is op 29 oktober a.s. om 20.30 uur Maartensdijker en internationale artiest Sweet Charles Sherell te gast in het Weeshuis van de Kunst.

Charles, geboren in Nashville Tennesse, speelde al vroeg drums met Jimi Hendrix en Billie Cox woonachtig in dezelfde stad. Later leerde Sweet Charles gitaar spelen van Curtis Mayfield, in ruil voor het wassen van zijn auto en speelde uiteindelijk mee in de begeleidingsband van Aretha Franklin. In 1968 trad hij toe tot de band van James Brown. In de 70er jaren speelde hij bij de JB's en bracht een eigen album uit onder de naam Sweet Charles for Sweet people.

Charles Sherell komt speciaal voor Funk en Soul muziekliefhebbers en podiumkunstenaars, amateur en professionals naar het Weeshuis van de Kunst. In de intieme setting van het Weeshuis zal hij aan een select gezelschap antwoord geven op gerichte vragen over Soulmuziek, zijn tijd bij onder andere Aretha Franklin, James Brown, en zijn eigen werk. Om teleurstelling te voorkomen kan men zich beter voor 27 oktober aanmelden bij info@hetweeshuisvandekunst.nl; ook voor meer informatie.