Harry Sacksioni speelt dichtbij.
Harry Sacksioni speelt dichtbij.

Harry Sacksioni in Het Lichtruim

Algemeen Muziek

Op vrijdag 14 oktober geeft de meestergitarist Harry Sacksioni in theater Het Lichtruim zijn (try-out) concert Once Upon a Time … . In dit gloednieuwe programma laat hij op verschillende gitaren zijn eigen versies klinken van Once Upon a Time in the West, The Pink Panther, The Sting, James Bond en andere beroemde filmmelodieën. Daarnaast vertolkt hij volop oorspronkelijk werk.

Zijn eerste roem verwierf Sacksioni rond 1970 door zijn samenwerking met Herman van Veen. Al spoedig bouwde hij verder aan een solocarrière. In 2016 werd hij voor de vierde maal achtereen uitgeroepen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux.

Dit concert is onderdeel van een gloednieuw initiatief van Het Lichtruim. Dit seizoen maken 10 professionele theatervoorstellingen die door Nederland toeren, een extra stop in Bilthoven. Emile Schra programmeerde nieuwe producties èn voorstellingen die eerder met groot succes elders speelden: theater voor kinderen, ouders, grootouders, jongeren en volwassenen. Een mooie gelegenheid om lokaal gerenommeerde theatermakers aan het werk te zien en te horen. Zie www.theaterhetlichtruim.nl voor meer info

Lezersactie
Er is een beperkt aan gratis kaarten beschikbaar voor lezers van De Vierklank. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hier kans op te maken.