Afbeelding

Gratis proeftrainingen bij IJBM

Algemeen Sport

De afgelopen maanden hebben we van veel sport kunnen genieten, de Olympische Spelen zijn nog maar net voorbij. Erg inspirerend om Team.nl zeer succesvol in actie te zien met een indrukwekkende medailleoogst als resultaat.

Voor de meesten van ons is dit niveau onbereikbaar. Maar in de breedte zijn er veel mogelijkheden om actief een sport te gaan beoefenen. De jaarlijkse special van de Vierklank helpt daarbij door een mooi overzicht te geven van de sportverenigingen in onze gemeente.

Schaatsen
Door de milde winters van de laatste jaren( 2012 was het laatste jaar dat er echt op natuurijs geschaatst kon worden) raakt schaatsen als recreatieve en wedstrijdsport een beetje uit beeld. Daarom maken wij wat extra slagen. Ook voor de jongsten(vanaf 6 jaar) zonder enige schaatservaring is het leuk om met vriendjes en vriendinnetjes op speelse wijze de kunst van het glijden machtig te worden.

Trainen
Het initiatief van NOC/NSF om samen met AH een spaarzegelactie op te zetten, waarbij volle spaarkaarten gebruikt kunnen worden om proeftrainingen te volgen bij een of meer verenigingen naar keuze doet ook een appel op de nog niet sportief actieve klanten van AH. Deze actie start op 22 augustus. IJBM doet mee aan deze actie.   (Paul van Haren - IJBM)