Sportfestival Maarsseveen

Algemeen Sport

Bij de Maarsseveense Plassen vindt dit jaar op 27 augustus de tweede editie van Sportfestival Maarsseveen plaats. Sportfestival Maarsseveen staat in teken van sporten én gezond ontspannen voor het goede doel.

Vorig jaar was het sportfestival bij de Maarsseveense Plassen een groot succes. Het sportaanbod van het sportfestival is flink vergroot. Het koningsnummer is de Aquathlon, deze bestaat uit 5 km hardlopen, gevolgd door 500 meter zwemmen om tot slot te finishen op de biologische braderie. Verder kunnen deelnemers zich inschrijven voor de 5k, de 10k en de 15k. Naast de recreatieve hardloopwedstrijden kunnen deelnemers zich dit jaar ook inschrijven voor verschillende workouts zoals, bootcamp, yoga aan het water en pilates. Voor de kinderen is er dit jaar een speciale Kids Obstacle Run, met een mooie finish. Ook voor sportieve ouders mét sportieve kinderen worden er dit jaar workouts georganiseerd. Verder is er voor de kleine sportertjes een springkussen en een schminkhoek.

GROEN VLAK

Lezersactie
Er is een beperkt aantal deelnamebewijzen beschikbaar voor lezers van De Vierklank. Wil je meedoen, stuur dan een mail naar info@vierklank.nl met naw-gegevens en geboortedatum en de sport waaraan je deel wil nemen.