Nieuwe indeling zorgt voor uitdaging

Algemeen Sport

Ook dit jaar zijn er voor FC De Bilt en SV Maartensdijk enkele nieuwe gezichten te bewonderen bij het bekend worden van de indeling van de KNVB voor het seizoen 2016-2017 ingaande september a.s.

Op de eerste dag van de maand juli presenteerde de KNVB zoals de laatste jaren gebruikelijk de nieuwe indeling van het komende seizoen. Ook dit jaar zijn er voor de regionale en plaatselijke teams enkele nieuwe gezichten. Verandering van spijs doet eten zullen we maar zeggen.

FC De Bilt
Oude bekenden het komende seizoen zijn FC Almere, FC De Bilt, DHSC en ASC Nieuwland. Nieuwe tegenstanders zijn in deze tweede klasse B Amstelveen, AMVJ, Be Fair, CJVV, CSW, Loosdrecht, Nita, TAVV en Veensche Boys. Een grotendeels nieuwe klasse en daarmee een leuke uitdaging voor de spelers en de technische staf.

SVM
Ook de ploeg van trainers Remco van de Brink en Wout van Dronkelaar ziet een aantal oude bekenden terug met DOSC, FC Driebergen, IJFC, Jonathan, Odysseus'91 en SEC. Ook in deze derde klasse een aantal nieuwe opponenten met Benschop, Bunnik'73, DEV Doorn, DVSU, Focus'07 en Lopik. Een uitdagende klasse met op het eerste gezicht zeker gelijke mogelijkheden voor iedereen om te gaan voor (één van) de prijzen. [HvdB]