Vaste gast is Henk de Houthakker, de vriendelijke reus waar kinderen allerlei houten artikelen mogen beschilderen. De kunstwerkjes
Vaste gast is Henk de Houthakker, de vriendelijke reus waar kinderen allerlei houten artikelen mogen beschilderen. De kunstwerkjes

Hoogtzomer Tuinfeesten in Soest

Algemeen Algemeen

Wie zin heeft in een feestelijk vakantiegevoel kan dit weekeinde terecht bij 't Vaarderhoogt aan de Dorresteinweg 72b in Soest. Al tientallen jaren achtereen organiseert het tuincentrum een zomers festijn als gebaar aan alle klanten en trouwe bezoekers.

Er is een grote, overdekte kramerij (braderie) met tal van stalletjes waarin allerhande koopwaar wordt aangeboden. Een rondje langs al die kramen zorgt altijd voor stevige trek en dorst. Pal naast de kramerij is een groot terras met zitjes waar de bezoeker de geuren uit de oosterse keuken al kan opsnuiven. Er is een overvloed aan smakelijke gerechten uit de Indonesische keuken. Het is genieten in het kwadraat want terwijl de gasten zich laven aan het lekkere eten en de drankjes komt vanaf het podium de gezellige onderhoudende muziek van zanger/entertainer Mart Bolt. Twee dagen lang vermaakt hij het publiek met zijn optredens. Voor een uitgebreidere lunch of andere gerechten is er de binnen-herberg De Kastelein.

Gezond
Een bezoekje aan de pagodetent van de kruidenvrouwtjes leert dat de tuin de supermarkt kan zijn van de meest smakelijke gerechten en versnaperingen: hartstikke gezond ook nog. Wilt u zich verder verdiepen in alles wat groeit en bloeit in uw eigen tuin, dan kunt u terecht bij de mensen van Groei en Bloei die beide dagen aanwezig zijn.

De Hoogt Zomer Tuinfeesten vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 juni. Beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.