De tourbus staat zaterdag op het schoolplein.
De tourbus staat zaterdag op het schoolplein.

Reünisten weten WP te vinden

Algemeen Algemeen

De teller van het aantal inschrijvingen voor de reünie op 4 juni staat momenteel op 730. Het buitenprogramma van de reünie op 4 juni van de Werkplaats Kindergemeenschap ademt de sfeer uit van een oer-gezellige Koningsdag. Er treden diverse bandjes op met een WP-verleden. Ze maken gebruik van een professionele tourbus, die beschikbaar is gesteld door een oud-werker.

Binnen is er is een doorlopend 'filmprogramma' met o.a. een nieuwe korte film van Nouchka van Brakel over de Werkplaats en de première van een film over de geschiedenis van de  verschillende musicals door de jaren heen van oud-medewerker Henk Willems.
Ook worden er scènes gespeeld van huidige musicals, maar er kan ook worden meegezongen in een 'Sing a Long' programma. Alle oud-werkers en oud-medewerkers zijn van harte welkom tussen 12.00-17.00 uur. Zie voor meer informatie www.werkplaatsreunie.nl. Hoewel de inschrijving van de reünie via de speciale reüniewebsite nu gesloten is zijn oud-werkers die nog niet zijn ingeschreven wel welkom. Aanvang 12.00 uur.