'Het dak eraf' voor iedereen

donderdag 30 juni 2016 8:30

Vrijdag 1 juli zet school met de Bijbel 't Kompas haar deuren open voor ouderen uit Westbroek en omgeving. Kinderen van groep 8 geven dan hun eerste uitvoering van de musical waar zij de afgelopen maanden hard voor geoefend hebben.

Enkele jaren terug is dat voor het eerst gedaan, en dat bleek bij zowel oud en jong goed aan te slaan. Vandaar dat er ook dit jaar weer een extra voorstelling wordt georganiseerd.

Vanaf 13.30 uur voeren de kinderen de musical 'het dak eraf' op. Diana, Chyenna, Lucas, Charlie, Naomi, Maartje, Max, Jelte, Matthias, Isabel en Franka hebben de afgelopen maanden hard geoefend en zouden het erg leuk vinden wanneer velen bij deze premiere aanwezig zijn.

In de musical maken we kennis met Wethouder Lach-en Traan, die een oud vervallen landhuis tegelijkertijd aan een groep daklozen en aan een groep miljonairs ter beschikking stelt. Zij moeten dus noodgedwongen onder één dak samenleven. En wat voor een dak? Dit vraagt natuurlijk om de nodige problemen.

Iedereen uit bovengenoemde doelgroep is van harte welkom om zelf te komen kijken, hoe dit afloopt. De toegang is gratis en voor koffie/thee wordt gezorgd. De deuren van de school aan de prinses Christinastraat in Westbroek gaan om 13.15 uur open.